Раді повідомити, що до учасників Української асоціації відновлюваної енергетики долучилась група компаній DroneUA!

 

Група компаній DroneUA - міжнародний системний інтегратор інноваційних технологій з робототехніки, безпілотних рішень та технологій енергонезалежності, які представлені на ринку брендом EcoFlow.


DroneUA свою місію в сфері енергетики вбачає в формуванні масштабних можливостей для створення абсолютно автономних систем електроенергії для приватних користувачів: від технологій генерації електроенергії з використанням відновлювальних джерел до систем накопичення з подальшим споживанням для власних потреб. В основі цих технологічних рішень стоять портативні зарядні станції та батареї нового покоління.

 

“Накопичувальна та відновлювана енергетика вже не розглядається у перспективі майбутнього, ці можливості доступні зараз. Наша ціль – зробити споживання електроенергії розумним, екологічним та керованим, щоб кожен українець міг індивідуально генерувати та споживати електроенергію і при цьому не залежати від централізованого постачальника. Також потужні зарядні станції дають змогу накопичувати електроенергію без її втрат при пасивному користуванні, тож аварійні вимкнення, несприятливі зовнішні умови перестають бути проблемою. Разом із відновлюваними джерелами енергії, такі технології невдовзі повністю трансформують енергетичні системи країни.” - Валерій Яковенко, співзасновник DroneUA.

Сьогодні найширше на ринку України бренд EcoFlow представлений портативними зарядними станціями масового використання. Наступний крок - це екосистемні рішення для приватного сектору з можливістю повністю автономного енергозабезпечення.

З такими технологіями DroneUA розпочали роботу наприкінці минулого року і вже зараз забезпечили присутність портативних зарядних станцій EcoFlow загальною ємністю більше 4 МВт/год. Вже до кінця цього року цей показник зросте до 7 МВт/год загальної накопичувальної спроможності.

ДронЮА прямокутна