6 грудня о 13-30 в УНІАН відбудеться прес-конференція на тему: «Інвестори у відновлювану енергетику вимагають терміново відновити роботу НКРЕКП».
 
Через параліч роботи Національної комісії, що здійснює регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) 33 компанії, а це 134 МВт відновлюваних потужностей, не можуть отримати зелений тариф. Приблизна сума вкладених інвестицій становить 140 млн. євро. Якщо питання не буде вирішене, то побудовані вже об’єкти лише за три місяці втратять близько 4,3 млн. євро. 
 
Детальну інформацію про ситуацію на енергетичному ринку, про вимоги інвесторів (в тому числі іноземних) до органів державної української влади, про іміджеві ризики та наслідки для України у разі зволікання сьогоднішньої ситуації розкажуть учасники прес-конференції: Рєпкін Олександр , голова наглядової ради  «Токмак Солар Енерджі»; голова Української асоціації відновлюваної енергетики Олексій Оржель; представник ТОВ «Віндкрафт Україна»; CEO канадської інвестиційної компанії (вул.Хрещатик, 4, конференц-зал).
 
 
 
Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями.