Посольство Швеції в Україні запрошує Вас взяти участь у 6-му Шведсько-українському бізнес-форумі, що відбудеться 15 червня у місті Києві.

Форум організовує Посольство за підтримки шведської бізнес-спільноти з 2012 року і з року в рік демонструє значну шведську присутність і зацікавленість в Україні, а також позитивний вплив на двосторонні відносини країн. Форум є також майданчиком для ділових зустрічей із представниками шведського бізнесу з різних секторів економіки.

Цьогорічне гасло Форуму: «Швеція-Україна: зростаємо разом». У цьому контексті на панельних дискусіях Форуму будуть представлені перспективні сектори української економіки і шведські рішення для потреб українського ринку. Під час Форуму Ви будете мати можливість отримати ґрунтовну інформацію про Україну, про ведення бізнесу на ринку і про переваги для своєї галузі, зустріти шведських і українських представників компаній і знайти своїх майбутніх партнерів або клієнтів.

Окрім цього в межах Форуму Шведською торговою колегією буде проведений семінар «Експорт до Швеції», покликаний представити Швецію як вільний і відкритий ринок з широкими можливостями для українських виробників деревообробної, харчової і текстильної промисловостей, які зацікавлені експортувати свою продукцію до Швеції чи ЄС.

Детальну програму події ви можете знайти на веб-сторінці http://www.subf.com.ua/

Відео-запрошення Форуму: https://www.youtube.com/watch?v=i62S5oCDTCE

Участь у Форумі на платній основі, деталі: http://subf17.ticketforevent.com. Для членів Асоціації передбачена знижка 25%. У разі зацікавленості пишіть на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Приєднуйтеся до Шведсько-українського бізнес-форуму і зростайте з нами!