уу

 

03-06 жовтня 2018 року у Виставковому центрі «Південний-ЕКСПО» за адресою: м.Львів, вул.Щирецька, 36, відбудеться Осінній Будівельний форум.

В рамках Форуму проходить три взаємодоповнюючі події: XXXVIII Міжнародна виставка «БудЕКСПО-Осінь», XII Спеціалізована виставка «ОПАЛЕННЯ» та XIIСпеціалізована виставка «АЛЬТЕРНАТИВНА ЕНЕРГЕТИКА». Форум відбувається під важливим гаслом: «На шляху до енергоефективності».

Більше 120 компаній з усіх регіонів України представлять на тематичних виставках Форуму широкий вибір будівельних та оздоблювальних матеріалів, сучасних систем опалення, вентиляції та кондиціонування, декоративних фасадів. Важливу, окрему нішу займає спеціальна експозиція твердопаливних котлів та біопалива, сонячна та вітрова енергетика. На Вас чекають готові рішення щодо встановлення теплових насосів, помп, теплої підлоги, інфрачервоного опалення, дизайнерські рішення для оформлення Вашої оселі.

В рамках Форуму відбудеться конференція архітекторів, також заплановані В2В зустрічі для учасників та відвідувачів події, пройдуть практичні семінари, презентації, розіграші цінних призів від компаній-виробників сучасного енергоефективного обладнання.

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати Осінній Будівельний Форум, дізнатися про новітні технології, ознайомитись з новинками та впровадити їх у себе на підприємстві, в приватній оселі, або в багатоквартирному будинку.

Детальніша інформація

Контакти Оргкомітету: ПрАТ «Гал-ЕКСПО», Тел.: (032) 297-06-28, 0676758318, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.       www.galexpo.com.ua/budos